Årets korteste

Den startede smukt, året korteste dag. Vi var ude i timen før solen står op – den blå time. Lyset og farverne var helt magiske og der var knas i græsset og luften var kold og klar.

IMG_7117

Kaffen indtages i nattøj, mens hundene sover oven på morgenens strandtur.

De sidste juleindkøb planlægges og i aften tager Poden og jeg turen til Bilka og får købt det allerallersidste. Jeg har fortsat én gave, der mangler. Det er julegaven til min mor og jeg aner simpelthen ikke, hvad jeg skal købe. Hun ønsker sig ikke noget, mangler ingenting og hvad giver man så en 82 årig?

10 Comments

  • Mette

   Tak Catarina – det var ufatteligt smukt derude. De sidste indkøb kom i hus – også uden at behøve stå i kø. Vi valgte at køre på det tidspunkt hvor alle andre sidder med middagsbordet og det tror jeg var klogt 🙂

 • Kristine

  Jeg melder mig også i koret mht. oplevelsesgavekort, hvilket jeg har succes med år efter år. Det kan også være et gavekort på hjælp til hovedrengøring/vinduespudsning/storindkøb eller kok og chauffør for en dag, så hun kan invitere uden at være udtrættet af madlavning og gæsterne kan komme sikkert frem og tilbage.
  God jul

  • Mette

   God jul til dig også Kristine. Jeg tænker det bliver en samlet pakke med oplevelse, ugeblade og lidt lækkert til hende selv 🙂

 • Mette Lausten

  En oplevelses-tur. Et hjemmelavet gavekort med masser af billeder på en heldagstur, beskrevet nøje med indlagt pauser og mad, til et sted, hun meget gerne vil se igen, eller et sted hun har talt om, at det vil hun gerne se.
  Mette L

  • Mette

   Også en dejlig ide. Vi skulle jo have været på tur til Frederikshavn for nylig – hendes barndomsby – men det blev aflyst. Sådan en tur kunne kombineres med et besøg hos ‘Lykkegård’ i Tversted, som hun så gerne vil besøge igen.

  • Mette

   Tidligere var hun altid i gang med en bog, men når hukommelsen svigter, så er det svært at huske hvad man læste i går så jeg tænker at også ugeblade var en god ide. Det er i det mindste ikke en fortløbende historie hun behøver følge med i.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *