Onsdag til et 10 tal…

Telmore scorer max. point for dagens bedste reklame og for dagens bedste grin 🙂

Andre steder i byen skiltede de unge mennesker med “Trængsel”, “Bænk”, “Sidegade” osv. – det er squ da genialt tænkt! Det har måske ikke så meget med mobiltelefoni at gøre, men at sprede smil og skabe opmærksomhed er vel ikke så ringe, uanset hvilket produkt man ønsker at sælge. Eller hvad..?

Baresso scorer max point for dagens bedste latte og lækreste muffin. Også selv om vi pludselig måtte afbryde hyggen, have drikkevarene hældt om i “to-go” kopper og spæne afsted for at undgå en truende parkeringsbøde 🙂

Og sidst men ikke mindst, så scorer Poden max point for dagens bedste selskab.

Ikke så ringe scorer af en onsdag 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *