Onsdag til et 10 tal…

Telmore scorer max. point for dagens bedste reklame og for dagens bedste grin 🙂

Andre steder i byen skiltede de unge mennesker med “TrĂŚngsel”, “BĂŚnk”, “Sidegade” osv. – det er squ da genialt tĂŚnkt! Det har mĂĽske ikke sĂĽ meget med mobiltelefoni at gøre, men at sprede smil og skabe opmĂŚrksomhed er vel ikke sĂĽ ringe, uanset hvilket produkt man ønsker at sĂŚlge. Eller hvad..?

Baresso scorer max point for dagens bedste latte og lĂŚkreste muffin. OgsĂĽ selv om vi pludselig mĂĽtte afbryde hyggen, have drikkevarene hĂŚldt om i “to-go” kopper og spĂŚne afsted for at undgĂĽ en truende parkeringsbøde 🙂

Og sidst men ikke mindst, sĂĽ scorer Poden max point for dagens bedste selskab.

Ikke så ringe scorer af en onsdag 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *