Nu skal det altså være

Nu skal jeg til det igen… overvejelserne for og imod… skal jeg ofre sådan et par Dr. Martens støvler af de lange på mig selv. Jeg ønskede mig dem sidste år men fandt et alternativ/kompromis… et par okay støvler, men stadig et kompromis.

Jeg er helt overbevist om, at sådan et par Dr. Martens vil gi’ mit nye jobtøj den kontrast af noget råt, som det afgjort mangler… det er lidt for pænt, lidt for feminint og passer ikke helt til hvordan jeg er!

Nu lader jeg mig jo ikke sådan spise af med de danske priser på sådan noget fodtøj. Slet ikke når de kan fås i USA og UK for det halve. Men her støder jeg på to forhindringer. Den engelske Dr. Martens shop sender ikke uden for UK og skal de sendes fra USA skal man forudbetale told og skat og så er besparelsen næsten gået fløjten.

ARGGGG

Nåmmen så er det squ da godt jeg kender en englænder som vil hjælpe. Han tilbød faktisk selv, at jeg da kunne få dem sendt til hans adresse og så ville han fluks sende dem videre til mig.

Ællebælle… eller er der overhovedet noget at betænke sig på?

17 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *