Skal… skal ikke…

119190011Jeg ønsker mig sådan et par Dr. Martens støvler af de lange.

Meeeen når det er sagt, så er kr. 1900 for et par støvler altså også mange penge i en husstand med kun én indtægt og en teenagedatter.

Jeg har fundet dem hos Dr. Martens i USA til  kr. 792 + 224 i fragt. Derudover risikere jeg, at skulle betale told af dem… det beløber sig til kr. 395 og så vil den endelige pris løbe op i kr. 1411. Der er altså en 500 krone seddel at spare uanset. Og de er afprøvet, så jeg ved nøjagtig hvilken størrelse jeg skal ha’…

Skal… skal ikke…

.

.
 . 
 
 
 
 

 

11 Comments

 • db

  jo du skal !!. har selv haft et par i 2 år,- dvs efter første år gik lynlåsen men servicen var god jeg fik et par nye !. Jeg ville købe i dk for at have reklamationsretten.
  Bruger mine til alt,- ved de er pissedyre …

 • Susanne

  åhh ha jeg har også stået og vendt og drejet og prøvet.. Jeg gjorde det ikke, men jeg ville rigtig gerne have råd til dem.. har du råd så gør det

 • Line

  og nu hvor jeg lige tænker lidt nærmere, så var de på tilbud ugen efter til 999 – og ekspedienten sagde, at det var helt usædvanligt billigt. Men jeg købte dem ikke, for det så ud som om støvlerne kom gående med mig og ikke omvendt, men de er så fede….

 • Line

  hej igen, det ved jeg faktisk ikke – jeg er ikke så høj (1.64) og de gik mig næsten til knæhaserne. Jeg kigger lige næste gang, jeg er i Lyngby storcenter, hvor jeg så dem 🙂

 • Mette

  @Line – nej det har jeg ikke. Er du så sikker på, at det er de helt lange? 1400 er nemlig omtrent prisen på de, der går til midt på læggen.

  Jeg vil nu alligevel kigge derud. 🙂

 • Line

  De er superfede – jeg prøvede dem hos Pawsko i foråret og prisen var 1400 – og de var ikke engang på tilbud. Har du kigget der?

 • Deborah

  Jeg kunne også tænke mig sådan et par, men af samme grunde som dig, har jeg ikke fået 🙂 Jeg kan ikke bestemme for dig, men det er jo snart Jul og noget, så måske du kan ønske dig et tilskud?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *