Du danske sommer

Hvis nogen bad mig beskrive, hvad dansk sommer er, så ville jeg tage dem med herud på landet. Blå himmel, fine hvide Cumulusskyer, lærkesang og bølgende kornmarker… dét er dansk sommer for mig.

965A0333

Vi havnede i Ulsted efter at have afleveret tre sække skvalderkål på genbrugspladsen i Hou. Vi parkerede iGo ved kirken. Sydpå herfra er der den dejligste tur at gå af en bugtende grusvej omgivet af marker.

Her var plads til at nifle, spise lidt græs og dvæle ved de nye spændende dufte.

965A0331

Ulsted er en lille by med kun ca. 1100 indbyggere, som ligger 13 km fra Hals.

Den har ikke gjort sig synderligt bemærket før TV2 Nord udråbte byens serie 6 fodboldhold til Danmarks dårligste. Det er der kommet en hel række ret underholdende tv udsendelser ud af og har sat Ulsted på verdenskortet – i hvert fald i TV2 Nords sendeområde.

965A0339

8 Comments

 • Henriette

  Det er smukt !
  Det allerfoerste billede er saa een faar lyst til at ligge der midt i kornet og glo paa skyerne der sejler rundt deroppe paa himlen. Tak for et kig tilbage i tiden .

 • Inge V.

  Det er en god beskrivelse af dansk sommer, som jeg husker den. Da jeg var barn (for ret mange år siden) var der to ting mere, der gjore sommerdagen perfekt: Lyden af et propelfly, der brummede over en og duften af nystegt kylling fra det åbentstående køkkenvindue. Måske et par underlige ting, men altså, det er sådan som jeg husker en perfekt sommerdag.

  • Mette

   Det er på ingen måde underligt. Jeg har selv nogle sommererindringsbilleder, som går helt langt tilbage til, at vi fandt dukkevognene frem og der blev smurt madpakker og lavet saft, som vi tog med på ‘skovtur’ på de første dejlige sommerdage.

 • Karin

  Vidunderlig beskrivelse af den danske sommer. Jeg har et par tilføjelser, de lyse sommeraftner og ikke at forglemme lyset der kigger ind til os meget tidligt morgen/ eller nat 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *