Skod dag

Jeg må nok konstatere, at jeg ikke er en af de kvinder, der kan shoppe sig glad. Efter at have slugt kamelen om outsourcing i morges, tog min makker og jeg på seriøs arbejdstøj-powershopping… men ikke engang fornøjelsen ved at købe nyt tøj til en helt uge lettede stemningen…

Så gik det straks lidt bedre da jeg kom hjem og kunne traske en lang tur i regnen med den rødhårede. Det gjorde rigtig godt at råbe RØV… himmelhøjt… selvom stakkels Arabella troede hun havde gjort noget alvorligt galt!

Det er underligt som et år kan udvikle sig så forskelligt fra, hvad man havde forestillet sig. Det starter som regel smukt og nyt, men som tiden går bliver der samlet sorger og glæder i massevis. Også mit år startede smukt og nyt… i suverænt selskab… og med et inderligt ønske om at 2010 ville blive vendepunktet for mig efter et par års turbulens. Det blev det også… men ikke just det vendepunkt som det jeg havde forestillet mig.

Jeg havde absolut ingen forestilling om, at jeg skulle skifte job og jeg havde da slet ingen fornemmelse af, at det nye job blot et halvt år efter skulle outsources…

PISOSSE!

Heldigvis er jeg et positivt menneske og jeg tror selvfølgelig på, at alting flasker sig. Og om ikke andet har jeg en masse pænt tøj 😕

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *