Exhale

En dag af de hektiske. Med tekniske uheld, døre der ikke kunne lukkes op, netværk der var nede, uventede gæster, uforudsete udfordringer, kø på motorvejen… nå ja… og så for lige at runde dagen af, smadrede jeg et glas rødkål på gulvet nede i Netto… og jeg skulle ikke engang ha’ rødkål!

Weekenden venter lige om hjørnet, og jeg skal hilse og sige, at den er mere end velkommen. Sjældent har jeg været så træt, som jeg har været i denne uge og meget ulig mig, har jeg ikke været til at drive ud af sengen. Eller drive i den, for den sags skyld!

I aften (og de næste mange dage) er jeg alene hjemme og jeg vil lade mig synke ned i dynerne… med den bærbare i skødet og en god film i drevet… måske en af de nye Wallander…

Quiet Night… altså som jeg godt gider!

Anna Ternheim med rulletekstmelodien til de nye Wallander film.

7 Comments

  • Anette B

    … jeg synes da at det var positivt, at det var I Netto du smadrede glasset med Rødkål…tænk hvis du skulle have haft rødkål, og at det var derhjemme du havde smadret glasset 😆 … der er jo aldrig noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget 😆

    Kommer sådan til at tænke på, at Lene Lykke og jeg var ude at handle i et af de lokale supermarkeder i Kerkrade – og jeg tabte en stor (plastic-) flaske Cola på gulvet… skal da lige love for at sådan en Cola-stråle kan nå helt op i loftet – hahahahahaha Og pletten er der endnu, meddeler Lene… 😆

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *