Godkendt

Jeg slæbte Poden med ind i Salling i dag. Jeg havde set et par støvler, som jeg havde forelsket mig lidt i… sorte, ankelkorte og med en (for mig) temmelig høj hæl. Sidst nævnte var også lige grunden til at jeg godt ville have en andens mening.

Mor, det gør dig meget mere feminin

Nå ja… og hvem falder ikke for den slags smiger, så de blev selvfølgelig købt. Og skønne at have på er de også!

Hos Høgh faldt vi for de her tre fyre til at bære vores tøj i entreen.

Hundehalerne fra Ikea var efterhånden ødelagt af tyngden af vores jakker og desværre findes de ikke længere i Ikeas sortimentet, så vi måtte finde et alternativ. Og de er da også ret søde de tre her.

Hundene var selvfølgelig alene hjemme de par timer vi var væk. Da vi kom hjem kunne vi se “en” der stod med forbenene oppe på køkkenbordet og kiggede ud af vinduet… at der var “en” der havde ligget i sofaen… at der var “en” der havde tygget i min fyrfadslighter… jeg vil ikke nævne nogle navne, men den lille rødhårede kunne aldrig finde på den slags 😉

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *