Pizza Bianco in spe

Jeg har hentet kartofler ude hos Hans i Gerå. Fine nyopgravede kartofler. På terrassen har jeg rosmarin, så jeg mangler kun den friske mozarella. Den kan jeg desvære ikke dyrke selv eller hente lokalt… eller det kan jeg… i Meny, men det er ikke lige det jeg lægger i ‘lokalt’.

I køleskabet ligger både dejen og den Heineken, der skal ledsage lørdagens Pizza Bianco.

Det har allerede været en lang lørdag. Bob synes vi skulle op kl. 5 og helt typisk tager han så en laaang lur efter morgenluftetur og morgenmaden. Jeg burde ha’ gjort det samme, men nu var jeg oppe og i gang. Sove kan man gøre når man bliver gammel. Eller noget.

Weekendplanerne har omfattet en sen tur til Vesterhavet – solnedgangs sen – men det bliver næppe i dag.

Mañana. Måske.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *