Hvordan kan jeg bedst ødelægge min fordøjelse?

Det er Bob’s mission i livet uanset om vi er i skoven, mosen eller på stranden. Han går og snasker i alt mulig. Og Irma har, som det ses, taget ved lære.

Lort i alle afskygninger, døde dyr, krabbeklør, tang… jo klammere, jo bedre.

Nogle gange kunne jeg ønske mig, at de kunne gå med mundkurv.

Vi har levet i haven de sidste par dage. Naboerne til begge siden har slået græs, men jeg venter til påsken. Både fordi det er for tidligt, men også fordi min plæneklipper først kan få sit årlige eftersyn i næste uge.

Jeg har ryddet op, pottet om, fjernet mos mellem fliserne og alle de andre ting, der trængte efter vinteren.

Kompostkværne er det jeg har Googlet mest de sidste dage. Jeg har ingen træk og trailer og er afhængig af, at alt skal i poser og køres på genbrugspladsen. Afklip fra hæk, buske og træer fylder enormt og jeg forventer, at sådan en kværn kan gør den del af havearbejdet meget nemmere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *