Trangen til weekend

Den seneste tid har jeg ikke sovet ret godt. Hvorvidt det øger sensitiviteten overfor støj ved jeg ikke, men de sidste dag har jeg i hvert fald haft stort behov for at iføre mig de lydisolerende ørebøffer og lade Bob D lukke verden, kontorsnakken, uroen og kunderne ude.

Hjemme ventede min lille oase på stranden som jeg ynder at søge tilflugt i, når behovet for ro i hovedet melder sig.

Der var forholdsvist mildt ved havet denne eftermiddag. En fisker har opsat den fineste lille krog med bord, bænk, læ og udsigt over havet. Her sad jeg en halv times tid og nød at mærke solen varme lidt på næsen mens dyret niflede rundt i marehalmen.

Ikke det ringeste sted at slutte en hektisk uge.

2 Comments

  • Mette L

    Jeg ku’ godt mærke forårsfornemmelserne og småfuglene, der havde gang i rivaliserende sanglege, men der foregik i finregn i min del af landet.
    En fredag eftermiddag med ro og sol er jer vel undt :), dig og din firbenede, trofaste makker.
    Go – og rolig – weekend.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *