Bechs hundepension

Det går forrygende med vores feriebarn. Han er langt nemmere i år end han var sidste år… måske fordi han er blevet et år ældre eller også har vi bare lært noget af at have en hanhund i huset. For eksempel  hænger vasketøjet nu på den gale led og klemmekassen efterlades ikke på jorden… belært af sidste års uheld 😉

Han tusser stille rundt sammen med Arabella, når de altså ikke lige tumler rundt ude i haven. Han sover hele natten og ser i det hele taget ud til at trives fint her.

Men han spiser som en fugl. Og det gjorde han også sidste år. Han har madpakke med. To bægre hundemad plejer han at få og det får han… men han spiser et halvt! Uanset hvilke lækkerier man forsøger diske op med for at få det til at glide. Måske plejer han at gå lidt til og fra, men den går ikke her, for så snart han vender ryggen til æder Arabella resten.

Så kan han lære det 😉

2 Comments

  • Joan

    Hehe.. det kender vi til her.. Basse har været i pension i to uger og har tabt fire kilo..
    (trængte nok også til det 😉 ) Vi fik at vide, at han kun spise en enkelt mundfuld om dagen.. Nok fordi han herhjemme er vant til at kunne gå til og fra.. men nok også fordi der skete andre ting i pensionen. der var hele tiden andre hunde at holde øje med osv. Herhjemme er der jo kun ham selv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *