Viiiiiiktoooooor

Jeg er bare slet ikke vant til sådan et handyr, der synes det er smart at tisse op af alt. I dag gik det ud over mine nyvaskede håndklæder, mens de hængte på tørresnoren. Og kassen med klemmer lykkedes det ham også at tisse i. Håndklæderne blev kogt igen og klemmerne vasket i Rodalon 😕

Viiiiiiktoooooor
.

Min eks kom forbi og ville gerne hilse på dyret… det passede Viktor fint og han blev så ekstatisk at han sprang op af eksen og gav ham med alle kløerne hen over maven – dét fik han til gengæld ikke skæld ud over 😉

Men udover at være en “møgkøter”, er han også både sød og sjov 🙂

2 Comments

  • MissMuffin

    Haha, men en hanhund i nærheden skal man li lige være obs! da jeg passede mosters franske bulldog Anton skulle han helst savle en ordenligt sø der hvor Emma sidst havde lagt og duftet, så man trådte i den med bare fødder. UF!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *