Hjemme igen

Göteborg mister afgjort sin charme, når regnen siler ned og man ikke hverken har medbragt sokker eller gummistøvler. Heldigvis havde vi Nordstan (overdækket indkøbsmekka) til gode og her fik vi det meste af vores sidste dag i det svenske til at gå.

I løbet af eftermiddagen vendte vi retur til Opalen, tjekkede ud og nød en times afslapning i lobbyen inden turen gik med sporvogn til Stena terminalen. Da vi ankom i onsdags købte vi for 130 kr. et 3 dages sporvognskort og selvom vi egentlig havde regnet med at gå rundt i byen, så har vi kørt en masse sporvogn. Kortet gav os nemlig muligheden for at se andet end lige centrum af byen, og det har vi i allerhøjeste grad benyttet os af. 

Kl. 18.00 sad vi igen ombord på Stena Express, men denne gang under nogle helt andre vejrforhold end i onsdags. Kaptajnen ombord advarede på forhånd om kraftig vind og dermed høj søgang, så vi frygtede ærlig talt det værste. Men kort inden afgang kom vi i rigtigt hyggeligt selskab med Kristian og hans mor, og de to timer fløj afsted uden vi tænkte ret meget over at bølgerne udenfor faktisk var temmelig høje. Kristian og Nanna havde mange fælles bekendte og hans mor og jeg har også krydset veje i vores yngre dage… sjovt som verden er lille bitte indimellem!

… og dermed gik den 2. uge af min ferie!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *