Den springer jeg lige over…

Jeg var lige ved at lade mig friste af en six-pack af Tuborgs nye Lime Cut. De stod lige ved kassen i Netto og så fristende og uprøvede ud. Jeg havde faktisk allerede fingrene i dem, da Poden konstaterer med klar røst

– de smager som en øl nogen har tisset i

og så var de pludselig knap så tiltrækkende!

Jeg gemmer fristelsen til en dag, hvor jeg har glemt de billeder jeg fik på nethinden!

4 Comments

 • Pernille

  Jeg er normalt heller ikke en stor øldrikker, pga. den lidt beske eftersmag man kan få af øl. Ikke detsto mindre kastede jeg mig ud i forsøget med denne sommerøl som ganske rigtig ser mild dog dejlig forfriskende ud.
  Skal ikke kunne sige om det var terassen, det dejlige vejr, snack-skålen og den ventende grillmad, der fik mig i stemningen, men jeg synes nu den var dejlig forfriskende i smagen. Netop uden den beske smag af klassisk pilsner.
  Så jeg synes bestemt du skal give den en chance engang når billedet er væk fra nethinden. 🙂
  God sommer – den den engang har bestemt sig for at komme tilbage… 😉

 • Pernille

  jeg kan ikke lide øl, så jeg skal ikke kunne sige om den smager godt. Til gengæld hæfter jeg mig ved afkommet, der pludseligt blev gammel nok til at tale med, om ting der altid har været langt væk i forhold til at de altså er børn og bare har at opføre sig derefter… Det oplever jeg nemlig også her..
  og kommer lige i tanke om udtrykket i min fars øjne første gang jeg jeg fik tilbudt og drak en øl, med ham ved min side…

  De bliver store – gør de!

  • Mette

   Det gør de nemlig og det her var bestemt også en af de store kameler… i vinterpels… som var noget svær at sluge 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *