Der kom et brev

Der lå et brev i min postkasse fra Boligselskabets betyrelse… sidst handlede det om at min havelåge havde den forkerte farve.

Denne gang var (en del) af ordlyden:

Men jeg må med skam melde, at vi åbenbart ikke har læst på lektien, for vi har fået påpeget, at der i husordenen paragraf 4. stk. 4 står:

Ønskes hegnet malet, kan malingen afhentes ved viceværten.

Vi har således ikke belæg for at forlange havelågen/hegnet malet gråt, så I bedes venligst se bort fra kravet herom, og jeg undskylder på bestyrelsens vegne fejlen.

Tsk tsk… hvilken nuance af lyserød skal vi mon vælge 😉

16 Comments

 • Katrine

  Jeg synes nu også, at reglen med et gråt hegn/låge er liiiige tåbelig nok. Især da vi havde lilla døre og vinduer. Men et eller andet skal de vel gå op i…. Vi fik påpeget, at vi havde ukrudt i vores hæk. OG???? ukrudtet skal da være et eller andet sted 🙂

  • Mette

   Du og Anette B har helt ret… det er dejligt, når nogen vedgår de har fejlet… det var der såmænd mange der kunne lære af!

 • Anette B

  Man skal nu også værdsætte når nogle rent faktisk indrømmer, og undskylder deres fejl… Men derudover foreslår jeg noget med store polka-dot-prikker 😉

  • Mette

   Vi har sådan nogle Marimekkoblomsterlignende stolehynder… måskse skulle jeg prøve om jeg kunne få lågen til at matche 🙂

 • Monica

  HA HA HA – nej hvor morsomt. Kom altså sådan til at grine! man skal altså have en veludviklet sans for humor for at bo hvor du bor tror jeg. Så der passer du godt ind!

 • Pernille

  Vi boede i et rækkehus engang.. der var strenge regler for farver og skure og alt muligt andet.. så jeg malede vinduerne flaskegrønne, selvom de vistnok (det var lidt svært at finde ud af.. noget med nogen der mente at vide og tidligere tider og andet i den dur) skulle være røde 🙂

  • Mette

   I det kvarter jeg bor vi faktisk lidt “vilde” i det døre og vinduer i de enkelte huse har 4-5 forskellige nuancer, der ligger mellem blå og lilla… vores er sådan mørk rødlilla.

   Det er boligforeningen der står for vedligeholdelse og maling af det træværk så dety er der ingen der ændre på.

 • Anita

  For fanden altså, hvor meget Hr. & Fru Danmark-match skal der gå i den, tænker jeg. Jeg havde ikke holdt ret længe i det kvarter, kan jeg betro dig 😀

  • Mette

   Det var de altså også nået frem til efter nogen havde gransket husordenen… 🙂

   – et eller andet sted synes jeg nu det er okay med lidt regler i så stort et kvarter ellers kunne det hurtigt komme til at ligne en kolonihaveforening.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *