Man kan ikke vinde hvergang…

– og dog… for vi vandt faktisk en trøstepræmie i Samvirkes hundefotokonkurrence, nemlig bogen “Sit!” af Maise Njor og Tine Harden, som begge var dommere i konkurrencen.

 Sit! er en klummebog for hundeejere og her får vi fornøjelsen af Maise Njors skøre, skæve og skarpe pen. Gennem et år følger vi Carl, en fræk, sød og temperamentsfuld terrier, hos hundecoach, på morgenvandring og i familiens skød. Hvert kapitel beskriver en sjov, mærkelig eller pinlig situation fra livet med hund, og afsluttes af et godt og erfaringsbaseret råd. En sjov og anderledes hundebog.

Og så skal jeg naturligvis afslutningvis takke Sister Bonde mange gange for at gøre mig opmærksom på konkurrencen og også tak til de mange der har stemt på den rødhårede.

3 Comments

  • Sister Bonde

    Jamen, jamen – det har jeg jo slet ikke set. Altså, altså – håber at det er en skøn bog og det er jo kun sjovt at være med. Tak for link og tak 8)

  • Anita

    Aiii, den bog tror jeg er helt fantastisk og grobund for et ordentligt grin eller to. Tillykke med den fine trøstepræmie 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *