Bag lås og slå

Mekanikeren fra Aalborg Kvick Center ringede kort inden han lukkede butikken. Poloen var ankommet og kørt ind på værkstedet. Her kunne den stå trygt og godt bag lås og slå de næste par dage. Det synes han, jeg skulle vide, så jeg kunne sove uden bekymringer i weekenden. Sikke da en service 🙂

De skal bare have opdraget deres chef til at være lige så smilende og serviceminded – så har de et anbefalelsesværdigt værksted!

Grunde til at jeg siger det er, at deres mekaniker have stillet mig i udsigt, at de kunne hjælpe mig med en ny nøgle. Men da jeg kommer til værkstedet og vil bestille en ny, stiller bossen sig på bagbenene. Det var for besværligt, for dyrt, for (…), det gad han ikke døje med… der var i det hele taget 117 ting i vejen.

Inden jeg kører derfra hvisker mekanikeren mig et firmanavn i øret – Dani Autonøgler. Et telefon opkald til dette firma klarede på 2 minutter to præcist skårne originale VW nøgler (nøgler som jo desværre ikke løste mit problem). Hvori det besværlige bestod, ved jeg ikke, men når jeg nu henter Poloen igen, vil jeg afgjort ikke udelade at fortælle ham, hvor nemt det rent faktisk var 😉

Nu holder den så der – og hvem har i øvrigt brug for en bil sådan en dag… trøsteløs og trist med en himmel, der er grå af silende regn. Og med herrehåndbold DM finale i fjernsynet. Ikke jeg!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *