Dagens helt i skysovs

Jeg har noget fornøjelse af min lille Polo – i dag har den bragt mig i kontakt med ikke mindre end to fremmede, men yderst hjælpsomme mænd 😉

Jeg havde parkeret hos Kvickly Extra i Nørresundby for her at klare dagens indkøb. Da jeg skulle derfra, kunne jeg dæleme ikke dreje nøglen. Poloen var gået i ratlås og lod sig ikke rokke. Hvad pokker gør man så lige… i bakspejlet havde jeg spottet en fyr i blå overalls… han lignede en der vidste noget om biler. Han var yderst hjælpsom, men måtte lige som jeg opgi’ at dreje nøglen.

Lige ved siden af Kvickly ligger et værksted – Aalborg KVICK center – men chancen for at de stadig havde åbent, klokken 16.30, var nok ikke stor, men jeg prøvede alligevel. Der stod heldigvis to olieindsmurte mænd, som endnu ikke havde lukket forretningen. De smile fornøjet af mit lille problem. Den ene tog min nøgle og mig under armen og så traskede vi over til det genstridige bæst.

Han måtte gi’ mig ret – den sad sgu uhjælpelig fast, men med lidt fingergefül lykkedes det ham alligevel og jeg kunne køre derfra. Jeg lovede ham, at komme inden om med Poloens servicebog og bestille en ny nøgle – den er helt blankslidt og kunne sikkert godt trænge til en udskiftning. Samtidig har jeg spottet, at de skifter olie for kun kr. 249 og så kan de også få lov til det 🙂

Dagens rose går helt ubetinget for udsøgt service til mekanikeren hos Aalborg KVICK center – det er sådan man får nye kunder!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *