Overvejelser

Indimellem får  jeg tilsyneladende skrevet noget, som kan misforståes – nogen føler sig truffet uden det var tilsigtet og det skal jeg selvfølgelig beklage. Meget.

Jeg overvejer lige, hvad jeg gør herfra… – om jeg lukker siden helt ned, eller sætter adgangskontrol på ved jeg ikke… men noget gør jeg!

13 Comments

 • Lone

  Nej -nej – nej, det håber jeg ikke, at du gør! Jeg elsker dine billeder og gode historier!

  Men det er dit liv og din beslutning – så du bestemmer men altså, hvor vil jeg savne dine fantastiske billeder af den rødhårede!!

  Kh Lone

 • Charlotte

  Aj Mette, nu er jeg jo også blevet “afhængig” af dine daglige ord og ikke mindst fantastiske billeder, så kan du da ikke bare forsvinde :o)
  Jeg tilslutter mig de andre og kan kun sig fortsæt den gode stil UDEN den mindste ændring.. dem der ikke kan tåle mosten må læse andetsteds… BLIV METTE

 • Deborah

  Jeg kan kun sige, at dem der lader sig tryne af tyraner, der VIL misforstå og overfortolke alting, udøver selvcensur, og det synes jeg er HELT forkert – METTE!!! Don’t go there! Vi elsker det du gør, og din blog og bliver meget, meget kede af det, hvis du enten lukker eller laver andre hæmmende foranstaltninger! Please don’t!!! Knus fra mig

 • Joan

  Ja, det var grunden til jeg lukkede min blog …

  Håber du er stærkere og bliver… Håber du finder ud af, hvad du har det bedst med… Håber og håber..

  Er meget glad for at læse med hos dig.

 • Helle K.

  Det er sgu’ da øv så det gør noget.
  Alt det der kan siges er skrevet, så jeg sender dig bare lige et par varme klem – til weekenden og overvejelserne 🙂

 • Katrine

  Må tilslutte mig tøserne… Jeg nyder også din blog, billeder, og livssyn! Lad være med at lukke ned, hvor skal vi ellers få vores “Mette”-fix???

  Folk der føler sig truffet, må jo bare læse med et andet sted! Din blog, dit ordvalg, dit liv!!!

 • Anita

  Arj for filan da. Men sådan er det desværre i blogland. Den kan være en hønsegård uden lige med æh-bæh-buh og vi-ska-gi-hende-ska-vi og den kan heldigvis også være det modsatte. Mest det sidste. Det håber jeg, du tager med i dine overvejelser.

  Jeg holder helt utrolig meget af både dig og din blog, men det er jeg sikker på du ved, og jeg håber også du finder frem til en løsning, som din mave har det bedst med. Jeg håber mest af alt på, at du blir’ her.

  Og så rigtig god weekend og ferie til dig. Den skal gøre dig godt 🙂

 • Trine med hundene

  Misforstået kan man altid blive og tro mig, Mette…. Der sidder nogen derude og læser med KUN for at se om det kan misforståes. Selvfølgeligskal du ikke lukke ned pga. at én person kan genkende sig selv i dit skrevne…

  Jeg elsker din blog og dit livssyn. Jeg linker til dig fra min hjemmeside og alle jeg kender ved hvem “MetteBech” fra Vodskov er ud fra alle de gange jeg har gengivet dine morsomme indslag :0)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *