På den anden side

Vi kom ud på den anden side af snestormen ved halv fire tiden… foreløbig ud… i følge DMI ligger Nordjylland nemlig stadig i risikozonen natten igennem.

Men lige nu er her stilhed… et kort øjeblik i eftermiddag var der oven i købet kig til både sol og blå himmel.

Der var pluspoint i bogen, da poden kom hjem og opdagede, at der ventede hjemmebag og varm cacao. Det må du da godt gøre hver dag mor  – og så tog hun sin kop i den ene hånd og en dvd film i den anden og gik op under dynen (hun bor bag de nedrullede gardiner :?).

Jeg nød turen ud med den rødhårede, hun er en af dem, der ikke kan få nok af den hvide element. Og når vores vej pludselig krydses af et et par rådyr, er der ingen grænser for iveren. Lige nu bruger hun al sin energi på at nedstirre mig, vippe utålmodigt frem og tilbage på forbenene og trække vejret besværet og højlydt i håb om, at jeg så rejser mig og fodrer hende. Og det gør jeg så!

4 Comments

 • Heidi

  Hej Mette

  Nu er det vist på på tide jeg kommer frem i lyset. Jeg har fulgt dig og resten af din familie et stykke tid.

  Det er dejligt sådan at læse med i så positivt og glad menneskes blog:-)

  Nå men ville egentligt bare sige hej og sige at hende den rødhårede er fantastisk. Jeg har en gammel kollega som for nogle år siden også havde huset fuld af en bunke rødhårede. Det er simpelthen den skønnest hund, dog bare for stor i min mands øjne…

  Men ok er skrevet op til en fin lille staffordshire bull terriere og den bliver nok lidt lettere at smide i en taske og ind i busse når den skal med på arbejde. Men lad os nu se om bæstet bilver ulovlig inden sommer. for så må jeg nok se mig om efter en anden race.

  Heidi

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *