Endelig fredag

Hovedparten af firmaet er igen sendt hjem på hjemmekontorene, men hvis jeg troede, at det ville skabe bare en smule ro på mit skrivebord, blev jeg klogere.

Der starter mellem 30 og 40 nye medarbejdere til den 1. januar og leverancesituationen af it udstyr på verdensmarkedet er ikke blevet et hak bedre end sidste vi tog mod så mange nye.

Vi finder alternativer og vi genbruger i stor stil. Ikke den fedeste velkomst at give nye medarbejdere, men hvis man følger en smule med i nyhederne ved man, at det er et problem alle steder. Også i verdensfirmaet.

Det er besluttet, at vi holder helt lukket mellem jul og nytår i vores afdeling. Min sidste arbejdsdag er tirsdag i næste uge og så vender jeg ikke retur før i det nye år.

12 fridage til forberedelse OG fordøjelse af julen.

Der ligger ingen konkrete planer for fridagene – det bliver lysten, der kommer til at bestemme. Præcis som det passer mig allerbedst.

Mine ene makker er allerede sendt på en velfortjent juleferie – den anden har blot fri en enkelt dag – det efterlader mig alene på kontoret sådan en fredag.

Der er nogle rutine opgaver, der skal laves – dem kan jeg klare med venstre hånd, mens Bent Otto Hansen læser op for mig af Lars Saabye Christensens ‘Byens Spor 2’. Det er en dejlig og velfortalt historie om Oslo i efterkrigsårene, et vidunderligt tidsbillede skrevet med stor kærlighed til bogens personer.

Hav en dejlig fredag!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *