Sidney Lee…

– har vi ikke snart hørt nok om ham, vil du måske sige. Og jeg er helt enig, men faktisk er et lille bitte indlæg,  jeg skrev om netop Sidney Lee i marts sidste år, den væsentligste årsag til at folk havner tilfældigt på min side.

Det kan jeg se ud af mit lille statistik program, som holder styr på den slags.

Han er skarp forfulgt af søgeordet “ko” – og det er ko nr. 01196, eller billedet af hende herunder de billedgooglende havner på. Det er sågar at finde på sproget.dk, hvorfra jeg fik en henvendelse med et ønske om at få lov at bruge billedet.

Og Sidney Lee har hverken du eller jeg næppe hørt det sidste fra – og om ikke andet, så har han da bidraget med noget positivt her på bloggen.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *