Sidney Lee

Medieluderen, computerspilleren, bokseren, wrestleren, selvbruneren, bandana-manden Sidney Lee.

Stiftede bekendtskab med “fænomenet” i aftes i Aftenshowet.

Det var ALDRIG gået i Nordjylland…

20 Comments

 • Amalie

  Jeg sys godt nok bare at den mand er noget af det mest feminine, usexede og irriterende der kan gå på to ben… det er søren-jenseme godt man ikk har fjernsyn så bliver man mer eller mindre fri for ham den klamme bøsserøv af en sexualitets- og identitets forvirrede klovn med brun maling på…. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Deborah

  Jeg har ikke hørt en lyd om ham før i dette sekund. Har lige set et øjeblik af UFO-klippet og må sige, jeg må give Mette ret – han er KVALMENDE udover det sædvanlige og nej det lyder bestemt ikke som om, det er hjerneceller, der trykker ham 😉

 • Mette

  Jamen for pokker… det bliver da også bare værre og værre 😕

  Jeg havde heller ikke hørt/set noget om ham før i aftes… ikke at jeg er gået glip af noget som helst – men en “oplevelse” er han da 😉

 • Klidmoster

  Jeg kendte ikke noget til ham, før jeg læste dit indlæg. Men efter et hurtigt googletjeck er jeg nu up-to-date med ‘fænomenet’.

  Han har lavet en video-blog som ikke ligefrem får ham til at virke klogere. I det her afsnit plaprer han løs om UFO´s og aliens.

  http://www.youtube.com/watch?v=ZGF3qxeGLQk

  Han er da noget af det mest ‘blonde’ jeg nogensinde er stødt på.

  Glad hilsen
  Malou

 • Line

  Jeg har lige set klippet – og jeg får gåsehud af Sidney Lee. Han er da gennemført forfærdelig… Han vil gerne lave tv, men kan ikke svare på hvad han gerne vil lave tv om. Det er vist ikke IQ’en, der er gemt under tørklædet, nok nærmere en ret vigende hårgrænse… 🙂

 • Mette

  Jeg er afgjort også tilhænger af forskelligheder – jeg elsker originaler. Ægte originaler…

  … og i mine øjne er her ikke tale om en sådan – men om en medieluder med en selvoptagethed og en selv-iscenesættelse som er kvalmende!

 • Anita

  Nu har jeg lige set klippet og allerførst vil jeg sige, at jeg elsker, når mennesker tør at skille sig ud – det betyder dog ikke, at jeg ligefrem holder af dem. Dernæst må jeg altså sige, at han havde et langt mere behageligt sprog end Martin. Kors, ham ku’ jeg SLET ikke holde ud hverken at høre eller se på.

  Men SL er en type for sig og personligt, synes jeg slet ikke han er pæn, men han virker trods alt til at være meget bevidst om, at vi er nogle stykker rundt omkring, som har vores ganske særlige meninger om ham og dét tager jeg dælme hatten af for 🙂