Det lugter lidt af…

På Nytorv er boden med de brændte mandler dukket op, men det var indtil videre eneste synlige tegn på at julen er næsten lige om hjørnet. Vi havde snakket om det i bussen på vejen ind… om der mon allerede var julepynt rundt omkring. Men det er dog en tand for tidligt.

Jeg fik afleveret “Eviga och Grodprinsen” til indramning, Nanna fik byttet en bluse og bommet mig for endnu en, vi fik købt fødselsdagsgaven til i morgen, kigget på fyld til vores ønskeseddel, jeg fik prøvet Dr. Martens støvler, så jeg ved hvilken størrelse jeg evt. skal bestille på nettet og inden vi tog bussen hjem igen var vi omkring Nadias Sandwich og nappede sådan et par stykker med hjem til vores aftensmad. For nu gider jeg ærlig talt ikke mere i dag og nyder at få lov at sidde med benene oppe og drikke en dejlig kop kaffe serveret af min søde datter.

Hov, og så glemte jeg da lige… mens vi var væk havde posten været her med Jo Nesbø’s nye bog “Panserhjerte”. En dejlig stor moppedreng på 632 sider. Nu kan jeg ikke blive hurtigt nok færdig med “Ligge i grønne enge”. Jeg er færdig i aften… skal vi vædde! 🙂

6 Comments

 • Alice M

  Hehe… Han bestemmer heldigvis heller ikke over mine penge og mine bøger, men siger selvf. hvad han mener.

  Bog er i øvrigt liii bestilt… Saxo skyldte mig også en gang gratis porto, så bog er hermed bestilt.. Ihh hvor skønt.

  I øvrigt skriver de faktisk den endnu ikke er udkommet, men mon ikke det er forkert..

 • Mette

  Hehe, godt jeg ikke har sådan en stopklods… jeg er heldigvis herre i mit eget liv og i min egen pengepung 😉

  Og så er den jo på tilbud hos saxo.dk lige nu, og hvem ved hvor længe et sådan varer ved 😉

 • Alice M

  Åh.. jeg VIL ha den. VIL VIL VIL…
  Mads – stopklodsen – mener jeg kar købt rigeligt med bøger denne måned, og ganske rigtigt er der maaaange der burde læses..

  Men altså..

  Jeg tror jeg kommer til at bestille lige om lidt… hmm

 • Mette

  Jeg kender så godt det med bunken, sådan en har jeg også og så er kunsten at prioritere… og det bli’r Panserhjerte. Nu!

 • Helle K.

  Jeg glæder mig til at læse “Moppedrengen”, men det bliver først, når den når biblioteket -jeg har et par stykker på hylden og en bunke fra bib. som skal pløjes igennem først. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *