Så smil dog…

Forskere på videnskab.dk undersøger, hvor gode vi er til at skelne mellem falske og ægte smil.

Jeg fik kun 4 ud af 6 rigtige – tag selv testen her – forskerne håber på mindst 2000 deltagere.

“If you smile when no one else is around, you really mean it.”

7 Comments

 • Mette

  I er bare så go’e. Min empati score var blot 5. Måske er der i virkeligheden en god grund til jeg har valgt den levevej jeg har, og ikke er blevet pædagog eller sygeplejerske f.eks 😕

 • Anita

  Jeg var i tvivl ved nogle af ansigterne. Også selvom jeg holdt min hånd henover deres munde, men så slog jeg 6.sansen til og det virkede åbenbart 😀

  Måske er det rigtigt hvad drengene fra Farmen siger, når de påstår, at jeg er ekstremt følsom overfor andre menneskers kropssprog, tale (også det de ikke siger) og følelser. Jeg har aldrig spekuleret over det, men kan godt se der er noget om snakken, når vi taler om det og de serverer eksempler. Det kan både være en god og en skidt egenskab, for jeg kan jo også tage fejl. Jeg kan indimellem være lidt for hurtig på aftrækkeren, når jeg dømmer :-s

 • Anita

  Jeg fik 6 ud af 6 rigtige og gik efter det (gode) gamle råd; fokuser på øjnene istedet for munden. Smiler man oprigtigt, smiler man også med øjnene. Den holdt stik i dette tilfælde 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *