Endelig noget, der mindede om en sommerdag

Der var varmt nok til en tur ved stranden til aften blot iført hættetrøje. Det er første gang i år. Og vi nød det.

Det mildere vejr har også betydet, at der er gang i havens planter. Højbedene bugner med krydderurter, jordbær og blomster. Jeg kan ikke helt huske, hvad disse hvide skønheder hedder, men smukke er de.

IMG_1027

Aktivitesniveauet var højt i formiddag. Første time af Mads og Monopolet foregik i sofaen, men så tog pokker ved mig, og med Albæk, Heick og Kopernikus i ørene i fik jeg slået græs, trimmet kanter og sat lampe op i skuret.

Eftermiddagen blev tilbragt hos de gamle. Selv om jeg udmærket ved, at vi IKKE skal diskutere politik, så fik min far mig alligevel provokeret. Vi ligger milevidt fra hinanden politisk og han kan få mig helt op i det røde felt… jeg har kendt ham hele mit liv og jeg burde være klogere. Næste gang lader jeg mig ikke tirre 🙂

Søndag tegner smukt. Mellem 7 og 8 i morgen tidlig er vandstanden ved Hals lav og jeg regner med, at vi tager den store tur helt ud til tvillingefyret. Jeg trænger i den grad til at få rystet en travl uge af mig inden vi går i krig med den næste.

Vi er flyttet, men mangler at komme på plads, hvilket nok er den største opgave. Sidst i den kommende uge tror jeg vi er tilbage til noget, der ligner en dagligdag. Måske.

9 Comments

 • Dorthe lige om hjørnet

  Ja, vi må da håbe, at de der har stemt på flertallet denne gang, er tilfredse. Jeg er nok mest bare bekymret 🙁

 • Dorthe lige om hjørnet

  Lige netop politisk lå jeg tæt på min far, men vi lå så milevidt fra hinanden i andre holdninger, lidt pudsigt 😉 Og DE holdninger, kunne desværre også bringe mig op i det røde felt, så jeg kan godt følge dig 🙂

  • Mette

   Han skal i hvert fald ikke brokke sig i den her regeringsperiode – nu har han fået det som han ville og så må vi se, hvor langt de valgløfter rækker 😉

 • Karin

  Lidt misundelse fylder her, hvor det var gråt i gråt, hele dagen, og ja, kunne se der var store frakker på til det årlige Rock arrangement, blandt dem der ikke drak sig i hegnet.
  Pudsig det med din far og dig, mindes disse meningsudvekslinger. Min far og jeg var også langt fra hinanden politisk, og mine tanker har været hos ham flere gange de seneste dage.

  • Mette

   Jeg plejer, at være klog nok til blot at ignorere hans provokationer – men nogen gange synes jeg altså han er så kontrær, at jeg ikke kan holde min mund 🙂

 • Catarina

  Dejligt med en weekend der byder på lidt af hvert 🙂 Og ikke mindst at få fyldt depoterne op inden endnu en travl uge begynder. 😀
  Ha’ en fortsat god weekend Mette 😀

  • Mette

   Det var en skøøøn weekend – så pyt med at mandagen byder på regn, jeg skal alligevel bare arbejde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *