Lyse tider forude

Sneen i haven er smeltet. Det afslørede ikke bare nogle fine gule erantis men også noget mindre forårsagtigt… en anseelig mængde hundelorte.

Weekenden lover godt vejr med sol på og jeg tænker, at jeg skal i haven og rydde op efter vinterens laden-stå-til, så den er klar til forårets kommen.

Jeg har også planer om at testbage i min nye ovn.

Der er købt ind til ‘Verdens bedste hindbærsnitter‘ og lever de op til navnet tænker jeg, at mine kolleger skal have sådan en omgang i næste uge.

I dag fik vi Drømmekage fra Brovst. Det var Jespers kone, der havde bagt og den var tosset god.

Vi havde inviteret afdelingens øverste chef på kaffe. Eller faktisk havde han inviteret sig selv. På opfordring om lidt mere synlighed. Hans base er i vores hovedstadsafdeling, så det er ikke meget vi ser til ham. Medmindre altså, at vi tænder for DR… for ikke bare er han vores chef, han er også en slags reality stjerne. Han deltager, sammen med sin kæreste, i DR’s program “Familien Danmark i forandring”… selvom han nu mest af alt ser ud som om han hellere vil være et andet sted (:

Han er forholdsvis ny i vores departement og det var kun 2. gang vi mødte ham. En umådelig sympatisk og nærværende mand – og jeg tror og håber, at han kan/vil bidrage til, at vi får arbejdsglæden tilbage.

Skal vi ikke bare aftale, at vi går lysere tider i møde på alle områder?

weekend

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *