Giganternes kamp

Ja ja, jeg ER i gang, men ind imellem kan man jo godt se lidt atletik. Ik’!

Atletik VM i Berlin blev skudt i gang i går. En af de få sportsgrene, som udover Tour de France interesserer mig. Jeg har forgæves kigget tv-programmerne igennem, men ingen af de danske kanaler viser noget som helst…

Heldigvis er jeg jo så begavet med en Zaptor-boks og kan tage et utal af kanaler. Jeg fandt noget, der hedder “Kanal 9” – åbenbart en ren sportskanal – og de sender atletik direkte store dele af dagen. Den er fluks føjet til favoritter.

I aften er det Giganternes kamp – der skal løbes både semifinale og finale i mændenes 100 meter. Og så blir 10 sekunder altså ikke mere spændende!

Men det er først henholdsvis kl. 19.10 og 21.35 – og indtil da, kan jeg nå meget støvsugning, gulvvask…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *