T som tirsdag og træt

Ungdomssløvsind er det nok næppe.

Ikke desto mindre er jeg så enormt træt i øjeblikket. Uden jeg i øvrigt kan sætte en finger på, hvad der udløser det. Jeg spiser og drikker sundt, sover godt og der er ikke noget efter mig. Jeg er heller ikke sådan en, der bliver efterårs/vinter deprimeret, så jeg forstår ikke, hvor det kommer fra. Man kan muligvis forklare septembers modløshed med den uro, der var på jobbet i den måned, men det skulle jo så forlængst have passeret.

Energien har fuldstændig forladt mig og når jeg kommer hjem om eftermiddagen, er jeg ved at dratte om på sofaen af træthed. Jeg gør det ikke, for jeg har trods alt et liv med villa, volvo og vovhund, der skal fungere, men det er fa’me ikke lysten, der driver værket.

Med trætheden kommer irritabiliteten og utålmodigheden også snigende… både med mine omgivelser og med mig selv.

I dag besluttede jeg, at tage ja-hatten på og i stedet for at hænge mig i regler og økonomi (som kun giver sur respons) tillod jeg alle mine kunder, at få opfyldt deres hedeste udstyrsønsker. Men kun i dag og bare fordi jeg kunne. En slags Black Friday på en tirsdag. Det var fedt.

Jeg er stadig træt, men kan se tilbage på en dag med lutter smil… det er da også noget.

9 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *