Mere gossip

Jeg ville ønske, mit liv var så spændende som sladderen om mig indikere 🙂

Min ven Jan kunne i går fortælle mig, at rygtesmedene igen er i gang.

Min eksmand skulle ifølge gangsladderen ha’ bedt om skilsmisse, fordi jeg havde et forhold til en chef på jobbet. En gift chef vel at mærke, som da jeg endelig blev fri alligevel ikke ville lade sig skille fra sin kone. Der var desværre ingen navn på den chef. Ærgerligt… ellers havde jeg da lige tjekket ham ud.

Da jeg så blev droppet af den her chef, blev jeg så i stedet kæreste med Jan – men det er der så ikke noget nyt i – det har vi været længe og vi har været på vej til at blive gift, vist op til flere gange. I følge rygterne altså!

Jeg kunne ikke få oplyst, hvordan sladderen var nået hans ører. Men lidt senere på dagen, til jubilæumsreceptionen, afslørede hun sig selv. Og ja… hvem ellers 😕

~ Den der fortæller sladder til dig – fortæller også sladder om dig ~

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *