Det var dén ferie…

I dag er for alvor sidste feriedag i denne omgang – 3 uger har jeg haft. Men med det vejr der bliver budt på pt., kan det også være det samme. I den retning må vi siges, at have været heldige – kun denne sidste uge har det vist sig fra den mere ustabile side.

Jeg har det okay med at skulle af sted i morgen – desuden er jeg så heldig at være i en afdeling, som har reduceret åbningstid i sommerferien. Fra mandag til torsdag kan vi lukke og gå kl. 14.00, og om fredagen allerede kl. 12.00.

Det forlænger da feriefornemmelsen lidt.

Jeg har dog allerede snuset lidt til hverdagen, idet jeg var på job mandag og tirsdag i sidste uge, fordi poden de to dage var på camping med sin far. Om det var de to dage han kunne afse til hende denne sommer ved jeg ikke, men i hvert fald har han ikke ytret yderligere ønske om, at have ferie med hende. Overhovedet! Heldigvis kan hun klare sig selv, men derfor kunne jeg godt, for hendes skyld, ha’ ønsket mig en lidt anderledes prioritering fra hans side. På den anden side… hvorfor skulle han pludselig begynde at tænke på andre end sig selv 😕

Poden har ferie helt frem til 10. august. Hun skal til bryllup. Og Grøn Koncert. Hun har fået ansvaret for rideskolens pony’er hele ferien. Hun har en hund, der skal passes. Et årsskort til Fårup Sommerland, der skal (mis)bruges. Og som noget meget vigtigt i følge hende selv; hun skal sove længe. Hun skal såmænd nok få ferien til at gå!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *