Nu sker det snart…

… jeg eksploderer og be’r naboen om at få sin irriterende gøende svensk/danske gårdrotte ekspederet derhen hvor peberet gror..!

Den gør og gør og gør og gør og gør i en uendelighed – morgen middag og aften til irritation for alle heromkring. Kan de da for pokker ikke selv høre det?

Jeg bli’r sikkert ikke populær, men det det må jeg så vælge at se stort på!

SÅ KLAP DOG I KØTER 🙁

3 Comments

 • Mette

  @ jos – jeg er forholdsvis ny i kvarteret og kender dem ikke engang andet end af udseende så det er heldigvis ike sådan at jeg sætter et godt naboskab over styr… og det er altså ikke kun mig det irriterer. Jeg kan høre der bliver snakket rundt omkring og indimellem er der en der råber “Få så den køter til at holde kæft” hen over hækken. Men heller ikke dét hører de!

  @ Birgit – kan du forstå, at de ikke kan høre det selv? Arabella kan da også godt finde på at gø, hvis der komemr nogen forbi med en hund. Men hun bliver også kaldt ind øjeblikkelig. Det er da min opgave som hundeejer, at sørge for at min hund ikke generer andre… men den holdning er vist ikke naturlig for alle hundeejere.

 • Birgit

  Har du ikke en mulighed for at optage spektaklet når det er allerværst???
  Så kunne du jo passende afspille det en aften udenfor, når du kan se at de har slukket deres lys og gået i seng – du har naturligvis allieret dig med høreværn……

 • jos

  He he… Lad Viktor æde den, det skulle vel ikke være så svært for sådan en hund 😉

  Ej, det er enerverende irriterende at være indlægt til sådan en støj. Bare få sagt noget til dem, uanset om du bliver upopulær eller ej… Bare du får ro

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *