Allerallersidste rigtige feriedag

Jeg nåede kun lige akkurat at komme i bad og tage rent nattøj på inden aftensmaden. Det betyder ikke, at jeg har ligget på den lade side… tværtimod har jeg været myreflittig i dag og fået ryddet alverdens små projekter af vejen, som har ligget alt for længe.

Jeg har bl.a. ryddet op i mit gamle skab og fundet en del ting, som ikke har været brugt siden de blev sat derind for 5 år siden. Noget er smidt væk, mens andet er fotograferet og sat til salg.

For mange år siden fik jeg foræret to sæt George Jensen sengetøj. Kridhvidt og i en super lækker kvalitet, men desværre også til et par alt for lange dyner og det har derfor aldrig været brugt. I dag fik jeg endelig forkortet dynebetrækkende (det tog under ti min.) og det hænger nu nyvasket og soltørret på terrassen klar til at lægge på sengen i mit nymalede soveværelse. I love it.

Inden jeg fik set mig om var fredagen gået og jeg kan læne mig tilbage i sofaen i selskab med VM i atletik.

I morgen er der bud efter Bech’s Catering (det er også nyt for mig at den findes!!!). Der ankommer 10 personer til Hals havn i løbet af lørdag eftermiddag, som skal trakteres med kaffe og Rabarber Crumbleom ikke lige jeg kunne klare det? Det har jeg ikke prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert, som Pippi ville sige.

God weekend til dig derude!

2 Comments

  • Karin

    En vidunderlig sidste fredag i ferien, og lige så vidunderlige ting blev den krydret med.
    Spændende projekt du er blevet kastet ud i, her en lørdag, weekenden inden første arbejdsdag efter ferien. God fornøjelse og velbekomme

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *