26 i skyggen

Jeg skal love for, at sommeren kom til byen… der har været hot og stillestående i haven hele dagen. Jeg har måttet flytte lidt frem og tilbage mellem skyggen under parasollen og solen. Og udover lidt tøjvask er det stort set også, hvad jeg har lavet i dag 😕

De der kender mig vil vide, at det ikke akkurat er mit favoritvejr… jo, hvis jeg havde kunnet ligge med rumpetten i vandkanten ved en eller anden lækker strand, så gider jeg godt varmen. Ellers trives jeg bedst ved lidt lavere temperaturer… varme gør mig dvask og ugidelig – præcis som jeg har været i dag!

Klog af skade huskede jeg skam både UV-indeks og solcreme…

Der blev ikke noget af vores tur til Langholt. Jeg tror, Jimmy glemte vores aftale (medmindre selvfølgelig det skal være en aften-foto-seance). Vi kender ham og ved at hans memory kort er temmelig slidt… så vi bærer over med ham! Vi skal nok nå, at få taget de billeder en anden dag.

0

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *