26 i skyggen

Jeg skal love for, at sommeren kom til byen… der har været hot og stillestående i haven hele dagen. Jeg har måttet flytte lidt frem og tilbage mellem skyggen under parasollen og solen. Og udover lidt tøjvask er det stort set også, hvad jeg har lavet i dag 😕

De der kender mig vil vide, at det ikke akkurat er mit favoritvejr… jo, hvis jeg havde kunnet ligge med rumpetten i vandkanten ved en eller anden lækker strand, så gider jeg godt varmen. Ellers trives jeg bedst ved lidt lavere temperaturer… varme gør mig dvask og ugidelig – præcis som jeg har været i dag!

Klog af skade huskede jeg skam både UV-indeks og solcreme…

Der blev ikke noget af vores tur til Langholt. Jeg tror, Jimmy glemte vores aftale (medmindre selvfølgelig det skal være en aften-foto-seance). Vi kender ham og ved at hans memory kort er temmelig slidt… så vi bærer over med ham! Vi skal nok nå, at få taget de billeder en anden dag.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *