Noget med dyr…

Nanna skal i erhvervspraktik i starten af 9. klasse. Det kræver selvfølgelig en masse planlægning og derfor skal skolen have elevernes ønsker allerede på mandag.

Nanna var fast besluttet på selv at finde et praktiksted, for ikke at havne som bager, blomserhandler eller boghandler – og det skulle være noget med dyr. Hun havde håbet, det var muligt at komme i ZOO. Min makker Niels er bekendt til en af elefantpasserne og forsøgte af den vej, men desværre… ZOO har ikke taget praktikanter fra folkeskolen de sidste 15 år – af rent sikkerhedsmæssige årsager. Det betragtes som farligt arbejde og der er tilsyneladende ingen forsikringer, der dækker skolebørn – hvor imod de gerne må ansætte de unge.

Næstbedst havde være hos en hundefrisør – men den eneste vi kender ligger i Ulsted, og der kan man bare ikke komme ud uden bil.

Nå, bare ærgerligt… og så var gode råd “dyre” 😕

Tilbage var dyrlæge, landmand, dyrehandler… jeg har en gammel kæreste, som sammen med sin far og søster driver Solsidens Dyrehandel – og en opringning til ham, gav den ønskede praktikplads. Han ville oven i købet være glad for at have hende den uge. Han ved ikke, hvad han går ind til… men det gør hun så heller ikke, iflg. ham 🙂

Det flasker sig åbenbart det hele i dag.

(pst… lige bortset fra jeg stadig har to pc’er i Hr. Bjerres kyndige hænder og derfor er på en lånt pc. Men det flasker sig også – min tiltro til hans evner er i hvert fald urokkelig :0) ) 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *