Pleje og vedligehold

Jeg har det bedst med at følge de foderanbefalinger jeg får med fra opdrætteren og derfor får Bob fortsat den foder han fik da han flyttede fra Vejle.

Det er Royal Canins racespecifikke junior foder og det stortrives han på. Han vokser stødt, pelsen er fin, afføringen er fin og derudover synes jeg ikke han prutter så meget som jeg ellers har hørt at racen gør. Slet ikke.

Han spiser det tørt og med god appetit, så der er ingen grund til ikke at fortsætte med samme foder. Jeg handler hos Zooplus, hvor jeg lige har genbestilt en sæk på 10 kg. – gratis leveret til døren for kr. 350 (og det er jeg ikke betalt for at skrive).

Jeg bliver til stadighed overrasket over, hvor meget billigere det er at have en mindre hund.

Da vi hentede Bob fik vi 1 kg med fra opdrætteren og senere modtog vi 3 kg. fra Royal Canin. Selv har jeg købt 10 kg., hvor jeg knap har halvdelen tilbage… så I kan nok regne ud, at det ikke er voldsomt dyrt at fodre sådan en Bob.

Jeg har indrettet ‘plejestation’ på havebordet. En billig bademåtte fra Ikea med gummibagside og en gammel line monteret i terrassetaget… der står han så fint, når han skal have renset øre, klippet negle og børstes.

Det er nu ikke alverden pelspleje, der følger med sådan en bulldog, men en gummibørste kan alligevel godt fjerne en lidt løse hår, som jeg så slipper for herinde.

Bat ørene får masser af luft og giver heller ikke den samme bøvl som hængeører og hans størrelse gør, at jeg selv magter at klippe hans negle.

Efter lidt mere end to måneder som bulldog ejer er jeg fortsat skide godt tilfreds med mit valg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *