Regntøjet har holdt fridag

Tirsdag venter et tætpakket program, der starter allerede 06:15 på vej til lufthavnen og først slutter, når jeg igen havner hjemme på matriklen kl. 23. Der imellem ligger et fælles afdelingmøde, noget spisning og (hvis der er tid) en lille tur i Tivoli.

Engang fik vi overarbejdsbetaling og flex for den slags lange dage, men i dag kalder firmaet det ‘interessetimer’!! Da vi samtidig skal tilstræbe, at have 37 timer om ugen valgte flere af os at gå tidligt hjem i dag og møde senere onsdag.

IMG_3568

Det betød god tid til en længere strandtur og da vejrguderne have hørt min bøn i går, foregik turen i det smukkeste vejr med en lykkelig Lillebror ved min side. Der var pænt højvandet og en anden hundelufter i korte upraktiske støvler kunne misundeligt se på, mens vi indtog Nordmandshage uden at få våde fødder. Ja altså, jeg fik ikke våde fødder… Lillebror gjorde selvfølgelig!

I morgen venter ham også en god dag. Jesper rykker ind som hundepasser. Han er, uden sammenligning, Lillebrors yndlingsmenneske, så jeg kan roligt slappe af – han er i de bedste hænder.

IMG_3649
The end

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *