Jagten er gået ind…

Pigerne var stadig oppe da jeg kom hjem i nat… de hyggede sig med film og masser af slik og sodavand. Det så temmelige kaotisk ud, men da jeg stod op til morgen, var der ryddet op i stuen og jeg kunne konstatere at køkkenet også var i orden efter deres madlavning.

De vækkede mig med frisk morgenbrød – hvad mere kan man forlange sådan en lørdag morgen?

Bukkejagten er gået ind i dag, og iflg. min makker, som selv er jæger, er alle, der har et jagttegn, at finde i den danske natur i dag (og nej Niels – mit jagttegn blev ikke taget i brug 😉 ).

Den rødhårede og jeg foretrak derfor at tage på marken – og ikke i skoven. Tænk hvis et eller andet skydegalt fjols tog fejl af Arabella og et rådyr… de har nogenlunde samme farve. Det vil jeg sørme ikke risikere.

Oven i købet mødte vi så min eks og hans/min anden hund, Dagmar nede på marken – så de to hunde fik en hyggelig tur samnmen. Dagmar er ved at være en gammel dame, men legebarnet Arabella kunne alligevel godt lokke hende med på lidt sjov.

Nu gider jeg så heller ikke ret meget mere i dag (som om jeg har lavet noget 😕 )… monstro jeg kan lokke poden til at lave mad i aften også? Måske hvis jeg lokker med lidt lommepenge – jeg gør forsøget 😉

God lørdag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *