Bagsiden

Jeg havde i min begejstring over det dejlige vejr nær glemt, at der også er ting ved den her årstid, jeg bestemt ikke gider… gulve som skal støvsuges og vaskes hver dag fordi hunde og børn slæber græs, sand og jord med ind. Gyllelugt. Alt for varme nætter. Døde fugleunger der falder ud af reden eller levende samme, der havner i min badeværelsesventilator.

Og så insekternes komme. Først og fremmest insekternes komme. Jeg hader kravl. Ikke hader som i “er bange for” men hader som i “er irriteret over”… specielt dem der (som i nat) invaderer mit soveværelse. Ville de så endda bare holde sig væk fra mig og ude af mit hus!

– myg, mitter, fluer, stankelben, flåter og ikke mindst klæg… grrrrrrr!

Det er altså ikke smukke blomster, fuglekvidder og sol det hele.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *