Går og glo’r på vinduer

– hver gang jeg befinder mig på Vesterbro, står jeg med næsten trykket mod ruden hos Høghshoppen. De har mange lækre, sjove og anderledes boligtilbehørsting – både i den meget dyre og i den lidt billigere ende. Jeg ønsker mig i begge ender..!

Jeg sværmer for de her kopper og for Flowerpot lamperne. Specielt denne her bordlampe i poleret stål vil jeg gerne eje!

Et andet sted, næsen bliver trykket mod ruden, er hos Vesterbros tatovører. Poden ønsker sig en navlepiercing, og jeg har sagt til hende, at jeg så vil have min første tatovering. Mooooor… siger hun og ruller med øjnene – men hun kan ikke helt bliver klog på, om jeg mener det eller ej 😉

12 Comments

 • Jens Larsen

  Hvor er det skønt, at ens mor i tidernes morgen arbejdede ved Louis Poulsen, og siden hen har valgt at donere alle sine flowerpots til sønnen sin 🙂 Også dem der slet ikke laves længere…

 • Suzanne

  Mn kollega har den grønne… indkøbt i en lille butik ved Christiania. Butikken havde lukket første gang hun kom forbi, så hun måtte forelsket retur og købe den en anden dag… Jeg ærgrer mig over at jeg ikke bestilte den pink med 🙂

 • Mette

  Bare rolig Anita, så let lader jeg mig ikke narre – jeg har opdaget, at hun er en rigtig skidt tøs 😉

 • Anita

  Superfede kopper!

  PS. du skal ikke tro på, at Gitte er et fint og nobelt menneske. Jeg kan sagtens fortælle baggårdshistorier om hendes vilde væsen, men det må jeg nok hellere lade være med. Så får jeg måske ikke en soveplads, næste gang jeg er i storbyen ;-p

 • Gitte

  Hvis jeg nu ikke var sådan et nobelt og fint menneske, så kunne jeg jo godt på en frygtelig masse ud af din sætning “Jeg ønsker mig i begge ender” 🙂

  Tato…. der er jeg så stået af.

 • Mette

  Arj… kan jeg ikke nøjes med en lille en til at starte med – 0,09% måske – så kan den jo altid udvikle sig 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *