Så gik den weekend

Tiden stryger afsted når jeg er aktiv og samtidig har en god bog i headsettet.

Jeg rydder op og rydder ud. Lige nu i skuret. Der tages billeder og sættes ting på både DBA og vores gratis side Værsgo Hals. Sidstnævnte er der klart mest gang i. Folk henter de utroligste ting. Alt jeg satte på siden i dag er væk. Også en stor kasse vin og øl af tvivlsom alder og oprindelse.

Hundenes eftermiddagsskovtur blev kortere end planlagt. Helt uden grund gav Irma et hvin fra sig og var pludselig trebenet. Efter at have hvilet lidt kunne hun gå igen, men vi listede ud til bilen og kørte hjem så hun kan få lidt ro. Der er ikke noget at se mere, så jeg tror/håber vi slap med skrækken.

I fredags var skovturen uden hunde, men med kamera og i selskab med mine to brunøjede piger.

Begge dele kan noget.

Nanna er aldrig blevet fotograferet af en professionel fotograf andet end de håbløse billeder, der blev taget i skolen – og så længe jeg kan holde kameraet og stille nogenlunde skarpt, tror jeg heller ikke, at Solveig bliver det.

Det er så nemt – endnu – hun flytter sig ikke ud af stedet. Vælter højst. Når vi til sommer skal på legepladsen bliver jeg mere udfordret, men billeder taget under leg er altså langt at foretrække fremfor de opstillede fotografbilleder. Efter min mening.

Forude venter weekendens højdepunkt… VM finalen i håndbold mellem Danmark og Frankrig. Må man godt håbe på, at Dika Mem har en lille smule ondt et eller andet sted?!?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *