En af de dage…

Det har været en af de dage, hvor det ikke helt nåede at blive lyst… gråt i gråt er, hvad der er blevet budt på.

Det gjorde nu ikke så meget for jeg var selv i det meget farverige og kreative hjørne i dag. Jeg fik virkelig nogle gode ideer fra hånden på jobbet, og jeg håber, nogle fremover vil værdsætte de nye indbydelser, tillykkekort osv. jeg fik produceret i dag.

Den kommer i bølger. Kreativiteten. Nogle dage kan jeg sidde og glo på den computer en hel arbejdsdag… uden at se lyset! Og andre dage er det lige før hovedet løber over af gode idéer!  Heldigvis er det ikke min primære opgave at være kreativ… jeg har bare lov, når jeg har tid og lyst.

Der er flere ideer på lager. Så mon ikke dagen i morgen bliver lige så produktiv.

weirdbirds

.

Fuglene er fra et brush-sæt på 6.

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *