46 og halvblind!

– annoncen gik rent ind.

Og kommer jeg til penge, er sådan en laserbehandling det første, der bliver investeret i.

Det koster ca. 20.000 kr. at få opereret begge øjne og da briller med flerstyrkeglas koster ca. 10.000 er de penge hurtigt hentet hjem.

Kontaktlinser brugte jeg da jeg var yngre, men nu kan jeg ikke længere finde nogen, jeg kan holde ud, at havde på mere end et par timer af gangen. Desværre, for det er en nem og behagelig løsning på et irriterende problem. Ja altså nemt og behageligt, hvis ellers der fantes nogen, der kunne passe til mine grå-grønne-grumsede-limpopo-flod-farvede øjne 😉

Jeg hader at gå med briller og bruger dem stort set kun, når jeg kører bil. De de dugger, bliver fedtede, klemmer bag ørene, glider ned på næsen og er i vejen både når der skal kysses og fotograferes.

Sådan en laseroperation må være den helt rigtige løsning.

Dét ønsker jeg mig… 

.

3 Comments

  • Gitte

    Jeg har haft samme problem med linser, men har nu fået de bløde dags-linser, og dem kan jeg slet ikke mærke.

  • anette

    Min kæreste fik foretaget sådan en laserbehandling for 5 år siden, og han er meget glad for at han fik det gjort.

    Jeg er nærsynet – -3,25 på begge øjne – og burde få sådan en laserbehandling, men … jeg er altså en kylling. Jeg tør ikke. Så jeg fortsætter troligt med at bruge kontaktlinser 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *