Som om man kan…

Det kan altså ikke lade sig gøre… at knipse i fingrene og så tro, at man kan slette alt fra det gamle år og så starte helt forfra på et nyt… nytår eller ej!

– og 2009 startede da også med en dukkert, som gjorde mig alvorligt ked af det.

Sådan kan det gå … og jeg forstår stadig ingenting!

.

3 Comments

 • Mette

  Tak for det Leif, jeg kan godt bruge dem!

  Trine – tak for de søde ord. De varmer helt herover i det kolde nord.

 • Trine med hundene

  Kære Mette…

  Det kan godt være at 2009 startede skidt for dig. Det gjorde det som bekendt også for mig men du skal vide at der ikke går en dag uden at jeg er inde og læse på din blog. Ikke fordi jeg er nysgerrig… Men simpelthen fordi dengør mig glad. Selv i de mørkeste stunder kan du få mig til at smile. Du er en intelligent, humoristisk, varm kvinde og det ved jeg uden at kende dig:0)

  Så selvom du til tider er trist skal du vide at du i den grad pifter min hverdag op med dit livssyn og positive væsen som jeg i den grad beundre dig for….

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *