Duften af rent

Mens Mads Larsen og Evander Holyfield slås i mit fjernsyn (dog ikke mod hinanden) har jeg været på shopping i USA.

Jeg har købt Clean parfume på ebay. Det skulle prøves… ikke parfumen altså, men at handle via ebay. Flasken indeholder 60 ml. og koster i Danmark kr. 650,00 + kr. 40,00 i porto. På ebay har jeg betalt kr. 261,00 inkl. forsendelsesomkostninger fra USA.

Besparelse kr. 429,-

Sådan et regnestykke kan jeg ret godt li’!

Lykkes det at få varen til Danmark uden store problemer og uden toldvæsenet skal have deres store snude i pakken, er det ikke sidste gang, jeg har kigget ind i den shop.

PS: Mens jeg har været i USA har Mads Larsen vundet sin kamp og nu venter vi på at Evander Holyfield skal i ringen. Det ligner lidt en ulige kamp, som mellem David og Goliath, for den der russer er denondelyneme stor.

.

6 Comments

 • Mette

  Hmmm, det bliver spærndende, hvad jeg ender op med at skulle betale så… det fremgår nemlig ingen steder om det er sendt som brev eller som pakke.

  Ellers tak for tippet Jens, det skal jeg huske til næste gang!

 • Stine

  Sikke dog en god idé at kigge på Ebay efter den slags. Jeg har købt hæklenåle, creme og cashmeretrøjer på Ebay, uden at betale told. Tak til Jens for tippet med “brev”, det er hermed noteret 🙂 Jeg håber de skønne dråber når godt frem.

 • Jens Larsen

  Skal du have et eller andet gennem tolden i DK uden at betale ved kasse 1, så skal du sørge for at forsendelsen sendes som “brev”. Alt andet åbnes og fortoldes. 🙂

 • Mette

  Jamen jeg så da kampen Rikke, med det ene øje… jeg kan sagtens være i både USA og Zürich på samme tid 😉 og du kan da roligt regne med at jeg sidder klar, når der er udsigt til lidt bar mande hud 😉

  Knus og selv fortsat god weekend.

 • Rikke

  Altså Mette. Du gik jo virkelig glip af noget godt, ved at glo i computeren i stedet for på den kamp. Mads er fantastisk 😉 Men hver gimpe sin fornøjelse 😀

  Håber parfumen bekommer dig vel, når den altså når frem !

  Knus og fortsat god weekend

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *