Jeg kan sagtens undvære…

Jeg lod min bærbare blive i tasken i weekenden og det er ikke sidste gang, jeg efterlader den der. Har jeg bestemt!

Jeg bruger alt alt for meget tid i cyberspace, når jeg kan sidde med den i skødet i sofaen. Jeg har en stationær ved et lille bord i soveværelset og den opfylder fint mine basale behov til at komme på nettet. Dvs. en smule opdatering af diverse hjemmesider, netbank, lidt e-mail og så må det vel også være det… resten er bare tidsfordriv, på den dårlige måde. For mig, altså.

Stuen har været pc-fri denne weekend. Samvær og nærvær med rigtige levende mennesker på denne side af skærmen har været prioriteret. Og hvor har det været hyggeligt og sjovt og givende og …

Det er bestemt ikke sidste gang.

.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *