Er jeg mon usynlig..?

Kl. ca. 15 forlod jeg kontoret i øsende regnvejr for at snuppe den bus, der går 15.08… den passerede bare uden så meget som at sænke farten. Nå, kl. 15.17 gik der også en, så jeg måtte pænt vente. Der skete nøjagtig det samme – den kørte forbi stoppestedet uden jeg kom med.

Tid sidste løb jeg op til  et andet stoppested, hvor der går lidt flere busser og der stod lidt flere mennesker ved stoppestedet og først her lykkedes det mig at komme med en bus ind til Aalborg.

Jeg kom hjem kl. 16.30 efter 1½ time – en tur der i bil tager max 12. minutter! Og så kan de ikke forstå, at der ikke er flere, der benytter offentlig transport!

PS: jeg efterlod min bærbare på kontoret og da den stationære bestemt ikke bryder sig om at køre WordPresss, bliver dette nok dagens eneste pip fra mig 🙂

.

One Comment

  • Inge - bernercairn

    Øv, NT er da s…. irriterende – jeg har selv prøvet at være nødt til at køre med dem hver dag…..Nu er jeg super -glad for at have fundet job 5 min. fra matriklen …..og det er på gå-ben…..kan man ønske mere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *