Uuummm!

Det er sket noget i skoven på de her 3 uger, jeg har været syg.

Glemt blev regnen, der silede ned af ryggen på mig… skovhindbærene er modne og jeg har mæsket mig på hele turen… uuuummmm!

I morgen medbringer jeg en lille bøtte til indsamling, og så skal vi sørme ha’ is med friske skovhindbær.

4 Comments

 • Mette

  hehe – nu er det ikke den store intelligens jeg tiltror Arabella, så jeg tvivler altså på, at hun er i stand til at pille de små bær af en busk. Jeg vil nærmere tro hun ville komme slæbende med hele busken 😉

 • Lotte

  Hvis jeg lige pludselig ikke kan se hundene eller tøserne,kan jeg altid finde dem for enden af vores lille sti,der er et hel område med skovhindbær.Chili kan man kun se bagdelen af hun møver sig ind i buskene.De har fundet deres hel egen teknik til af få bærrene af buskene.Og de elsker dem.

 • Mette

  Hehe – først troede jeg du mente de ville blive syge af dem 🙂

  Men nu går de altså ikke selv i skoven, så jeg tror ikke jeg risikere de selv plukker 😉

  Og tak for alle dine hilsner Birgit og selv god ferie og sommer til dig, Hans og hundene.

 • Birgit

  Pas på ikke at give de rødhårede en smagsprøve på de lækre skovhindbær – den fejl gjorde vi et år, så nu støvsuger de 3 sorte alle buske i stor afstand og der vokser en hel del omkring vores skovhus – så jeg har bare erindringen om smagen ha-ha…
  Jeg håber du og Nanna må få en rigtig hyggelig ferie uden flere ubehagelige overraskelser – knus fra Birgit i Skovhuset

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *