Pony pinde og puslespil

Jeg har været i pulterkammeret og hentet pony pindene frem (de der pinde vi strikkede med for 30 år siden). Jeg gad ikke købe nye strømpepinde for at strikke to små ærmer på 14 cm hver.

Fire pinde str. 2,5 var ikke nemt. For pokker jeg baksede med første omgang. Tror jeg prøvede 4 gange før det endelig lykkedes mig.

Jeg har set så tit på IG, at strikkere ikke gider ærmestrik, så jeg er startet der, så har jeg det sjove tilbage.

Håber jeg.

Synes stadig den opskrift ser svær ud.

Indimellem tager jeg en pause. Lægger et par brikker på min nye afstresser: puslespillet.

Da jeg var barn sad jeg ofte ved siden af min far ved arbejdsbordet og lagde kæmpe puslespil. Det er stadig ganske hyggeligt. Jeg har lånt et par puslespil på 1000 brikker og det er en god start.

5 Comments

   • Rikke

    Det er heller ikke mange masker at bakse med på de tynde pinde. Og hvis det er længe siden du har haft fat på strømpepinde, så skal man også lige finde rytmen igen.
    Pas nu på skulderen, at du ikke sidder og spænder den helt sammen så du laver ballade for dig selv ?

 • Mette L

  Åhh, det vil jeg også så gerne i gang med igen, altså puslespillene. Jeg har lagt masser af 1000 brikker puslespil med min veninde i de bedste år af barndommen, og hun hed selvfølgelig Mette 🙂

  • Mette

   Det er rigtig hyggeligt at sidde og dimse med. I mit barndomshjem havde vi et skrivebord i hele arbejdsværelsets længde med masser af plads – nu er det ved spisebordet og ikke helt så praktisk 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *